Werkwijze

Uw doel is mijn doel

Ik heb maar één doel en dat is om u inzicht en overzicht te geven in uw financiële situatie. In tegenstelling tot de meeste andere tussenpersonen en banken werk ik niet productgericht. Ook al is er sinds 1 januari 2013 een provisieverbod, de meeste aanbieders denken van oudsher in eerste instantie nog steeds aan het product en werken vervolgens in het adviesrapport hier naar toe. Ik analyseer eerst uw situatie en adviseer u over uw mogelijkheden. Een advies hoeft niet altijd te leiden tot een product. Mocht dit wel zo zijn, dan zoek ik de beste passende producten erbij. Ik bemiddel niet in deze producten, maar bekijk wel waar u deze het best vandaan kunt halen. Hierdoor blijf ik objectief en kritisch.

Duidelijkheid

Ik ben duidelijk en transparant. Ik geef u inzicht in de stappen van het adviesproces en vertel u van te voren wat het u gaat kosten. Ik werk op basis van een uurtarief en kan u op basis van mijn ervaring van te voren een vrij nauwkeurige inschatting geven van het aantal uur dat ik voor u aan de slag ben. U kunt ook een vaste prijs met mij afspreken, dan weet u exact wat het u gaat kosten.

Nazorg

Ook na het afronden van het advies kunt u bij mij terecht. Graag zelfs. Ik streef naar een langdurig contact met mijn klanten. Als ik aanvullende zaken voor u moet uitzoeken, dan kan het zijn dat ik hiervoor een vergoeding moet vragen. Verandert er iets in uw situatie, dan kunt u mij inschakelen voor een update. Omdat ik al uw gegevens heb en u ingevoerd bent in mijn systeem, zijn de kosten van een dergelijke update beperkt.

Een aantal van mijn relaties willen deze nazorg graag vastleggen in een serviceovereenkomst. U betaalt mij dan een vast bedrag per maand of per kwartaal. U krijgt van mij eens in de twee jaar een update en u kunt mij bellen met vragen. Dat is wel zo prettig. U weet waar u moet zijn met uw vragen en hoeft zich niet bezwaard te voelen om mij te bellen.

Copyright © 2019 Zuiver Advies | All Rights Reserved.