Referenties

Jorien

Drie jaar geleden had ik behoefte aan een persoonlijk financieel advies en ben daarvoor naar Jolanthe gegaan. Zij heeft me fantastisch geholpen. Sindsdien ben ik haar trouwe ambassadeur. Haar kundigheid, kennis van zaken, en nuchterheid gecombineerd met empathie maakt haar tot een vakvrouw waar ik met alle vertrouwen ook al veel vrienden en kennissen naartoe heb gestuurd. En iedere keer met een geweldig resultaat.

Als je financiële twijfels hebt, en daar rust en zekerheid over wilt hebben, wacht dan niet langer en bel haar op!

Jane

JIJ BENT ECHT EEN TOPPER!!!! Ik heb nog nooit zo’n kordate dame meegemaakt die zo snel (af)handelt. Mijn RESPECT… jij bent een VOORBEELD voor velen in die branche.

Paul en Yvonne

Een gevarieerd arbeidsverleden, in combinatie met de veranderingen in de afgelopen jaren van de wet- en regelgeving voor pensioenen, deed bij ons de behoefte ontstaan aan meer duidelijkheid over onze huidige en toekomstige financiële situatie.

Tijdens een kennismakingsgesprek met Jolanthe gaf zij ons door haar persoonlijke benadering al gauw een vertrouwd gevoel. Door haar professionele benadering en analyse van onze vraagstelling wist zij onze financiële situatie met behulp van verschillende toekomstscenario’s inzichtelijker te maken. Dankzij haar duidelijke communicatie en uitleg zijn we tot een begrijpelijk overzicht en persoonlijk advies gekomen.

Wij kunnen nu met een goed gevoel de voor ons juiste keuzes gaan maken.

Geraldine

Jolanthe heeft mijn inkomens- en vermogenssituatie in kaart gebracht en voor mij uitgerekend hoe ik er financieel voorsta, niet alleen in de komende jaren maar ook op de lange termijn.

Door de heldere presentatie in een grafiek en dankzij haar uitleg begrijp ik nu hoe de vork in de steel zit. Ik heb op basis van het aldus verworven inzicht een aantal financiële beslissingen kunnen nemen. Zonder haar advies had ik dat niet aangedurfd.

Jolanthe maakt met haar benadering en werkwijze het ‘mission statement’ van Zuiver Advies meer dan waar. Dat alles bij elkaar geeft een goed gevoel.

Hartelijke groet van Geraldine

Lex en Truus

Al enige tijd vroegen wij ons af hoe onze financiële toekomst eruit ziet. Beiden zijn we in de vijftig en van huis uit hebben we geleerd spaarzaam te zijn, maar ook geleerd te genieten. Eigenlijk wisten we niet precies hoe we er voor stonden: in het verleden hadden we wel een paar lijfrentes afgesloten, een eigen huis gekocht met uiteraard een hypotheek en ook nog een beetje spaargeld ergens staan. Maar hoe ziet het er nu precies uit, welke lijfrente gaat straks wat opleveren en welke zet geen zoden aan de dijk? Hoe is het met onze hypotheek, moeten we die wijzigen of gewoon doorgaan? Via via werd Jolanthe ons aangeraden, omdat zij een heldere kijk heeft op financiële zaken. Ze is een avond bij ons thuis geweest, wij hebben haar inzicht in onze financiën gegeven en binnen een paar weken kregen we een duidelijke en overzichtelijke rapportage toegestuurd. Jolanthe kwam nog een keer langs om alles toe te lichten en onze eventueel nog openstaande vragen te beantwoorden. Jolanthe heeft ons goede raad gegeven over onze lijfrentes en de hypotheek en verder ziet onze toekomst er financieel best gunstig uit. Kortom: qua financiën weten wij weer waar we aan toe zijn

Rob

Op zoek naar het beste resultaat voor mijn vrijkomende lijfrente kwam ik op de site van Money Wise terecht.
Omdat Money Wise als vergelijkingssite klanten niet een volledig advies kan geven, werd ik doorverwezen naar Jolanthe.
Na een paar gesprekken in begrijpelijke taal kwam het tot een duidelijk Persoonlijk Financieel Plan.
Hiermee heeft zij ons uiteindelijk op het goede spoor gezet om zo optimaal mogelijk van ons pensioen te kunnen genieten.

Joop

Mijn vrouw en ik zijn door een advertentie in ons plaatselijke blad “Het Groentje” in contact
gekomen met Jolanthe. De advertentie luide: “succesvol met Pensioen”. Dat leek ons wel wat. Een uitleg over hoe met je tijd om te gaan en het gevolg voor de financiën. Het was een leerzame avond en we hebben die avond een afspraak gemaakt voor een gesprek. Het was een prettig gesprek en hebben toen besloten om Jolanthe een financieel  toekomstplaatje voor ons te laten maken. Ze heeft voor ons verschillende berekeningen gemaakt, waaruit er één voor ons aantrekkelijk uitkwam. Wij zijn zeer tevreden over het  rapport: duidelijk en overzichtelijk.

Sjef

Al enige tijd was ik op zoek naar een financieel adviseur die mij kon helpen met het inzichtelijk maken van mijn persoonlijke financiële situatie. “Ik had behoefte aan een overzicht waarin duidelijk werd wat ik met mijn hypotheek en aanverwante producten kon of moest gaan doen. In de kennismaking met Jolanthe werd mij duidelijk dat ze vakkundig en inhoudelijk goed op de hoogte was. Het feit ook dat we samen goede afspraken hebben gemaakt met betrekking tot haar inzet, hebben mij doen besluiten om mijn financiële situatie door Jolanthe te laten doorlichten. Met een goed overzicht als resultaat waarmee ik een aantal keuzes heb kunnen maken.

Eline

Ik heb Jolanthe ingehuurd om mij te adviseren bij mijn financiële planning. Zij heeft mij een uitstekend advies gegeven, dat goed aansluit op mijn situatie. Bovendien is Jolanthe een uiterst plezierig persoon om zaken mee te doen! Als ik in de toekomst opnieuw financieel advies kan gebruiken, dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen.

Lynne

Niet als directeur maar als prive persoon heb ik samen met mijn partner Jolanthe ingehuurd vanwege een aantal financiële vraagstukken. Wij zijn blij met haar betrokkenheid, professionaliteit en ook en vooral haar duidelijkheid.

Liesbeth

Ik heb Jolanthe leren kennen via mijn netwerk en inmiddels voor meerdere relaties samengewerkt met haar. Ik ken Jolanthe als ‘hands-on’, enthousiast in haar werk en als zeer zorgvuldig. Wanneer je bijvoorbeeld als ondernemer of DGA meer inzicht wilt in je financiële situatie bij pensionering of arbeidsongeschiktheid dan kun je zeker bij haar terecht.

Jenny en Willem

Dankzij Jolanthe kunnen we eerder stoppen met werken, hebben we lagere lasten en besparen we veel belasting.

Eric en Marian

Eerder met pensioen? Dat was de vraag die wij ons stelden toen we eind oktober 2019 naar een informatieavond gingen van Zuiver Advies. Deze avond was zeer verhelderend en naar aanleiding hiervan hebben we een Persoonlijk Financieel Plan laten uitwerken door Jolanthe met als doel eerder te stoppen met werken (64 jaar).

In december 2019 hebben we dit Financieel Plan ontvangen en besproken met Jolanthe. Hierbij wordt duidelijk ingegaan op alles wat er mogelijk is om voldoende over te houden om van te leven (dit is natuurlijk afhankelijk van wat je denkt nodig te hebben per maand).

Zelf waren we er van uit gegaan dat we (een gedeelte van) ons eigen vermogen hiervoor aan zouden moeten spreken, maar dat blijkt dus (in ons geval) niet nodig te zijn.

Ondertussen ben ik op 1 februari 2021 op 63 jarige leeftijd (dus nog een jaar eerder als we in gedachte hadden) gestopt met werken en geniet ik nu van mijn pensioen.

Dank je wel Jolanthe.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail