Overlijden

Wat zijn de financiele consequenties bij het overlijden van uw partner?

Een overlijden is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wanneer uw partner overlijdt moet u in korte tijd vaak moeilijke beslissingen nemen en veel zaken regelen.  Zaken waar uw hoofd niet naar staat op zo’n moment, maar die wel vergaande consequenties kunnen hebben als u niet tijdig actie onderneemt of de verkeerde beslissing neemt.

Hoe zit het met uw verzekeringspolissen en hypotheek na het overlijden

Vaak komen er polissen tot uitkering en geregeld zijn deze polissen gekoppeld aan uw hypotheek. Standaard wordt dan met de uitkering een stuk hypotheek afgelost. Maar dit kan wel eens niet de beste oplossing zijn. Soms is het beter om het bedrag netto te ontvangen en hier uw inkomen mee aan te vullen. Of andersom, misschien keren er kapitaalverzekeringen uit die niet verpand zijn en vraagt u zich af of het verstandig is om hiermee de hypotheek af te lossen.

Zuiver Advies geeft antwoord en rust

Graag neem ik u aan de hand en ontzorg u. Ik zoek uit welke polissen er zoal zijn, wat zij uitkeren, op welke pensioenen u recht heeft en geef u inzicht in wat u netto te besteden heeft. Een financieel plan en iemand die u helpt bij uw keuzes geeft rust en met rust kunt u weer verder met uw leven.

 

Copyright © 2019 Zuiver Advies | All Rights Reserved.