Wat ik doe

Zuiver Advies is een onafhankelijk financieel planningsbureau dat u inzicht, overzicht en hierdoor rust geeft.  Ik bemiddel niet in producten. Hierdoor krijgt u van mij een overzichtelijk rapport waarin niet wordt toegewerkt naar een bepaald product. Het kan zijn echter wel zo zijn, dat ik u adviseer te stoppen met een bepaald product (bijvoorbeeld een dure verzekering) of dat ik u adviseer uw geld op een andere wijze te beleggen.

Ook kan het zijn dat ik u adviseer een bepaald product om te zetten naar een andere vorm. Het afsluiten hiervan laat ik aan anderen over. Hierdoor weet u zeker dat ik er alleen ben voor u. Indien u dit wenst, kan ik u begeleiden in de afsluitende fase (denk u hierbij aan bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek).  U staat er dus niet alleen voor.

Ik kan u helpen met uw vragen over de volgende onderwerpen:

Copyright © 2019 Zuiver Advies | All Rights Reserved.