Pensioen – informatieavonden 2018

Op dinsdag 23 januari 2018 en maandag 9 februari 2018 zijn er wederom informatieavonden.

Bent u tussen de 57-67 jaar en vraagt u zichzelf het volgende af: “Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? Wat houd ik nu eigenlijk netto over? Wanneer krijg ik mijn AOW? Wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?

Worstelen met deze vragen is niet echt wat u wilt. Maar het niet tijdig beantwoorden van deze vragen kan nog veel vervelender zijn. Zoals financiële zorgen of iedere dag met pijn en moeite naar uw werk toe moeten, totdat u eindelijk met pensioen kunt gaan, terwijl dit misschien helemaal niet hoeft.

Maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Wat u gaat helpen is een analyse van uw financiële situatie. Om daarmee een start te maken heeft Jolanthe van den Berg van Zuiver Advies, in 2015 en 2016 meerdere informatieavonden gegeven. Vanwege het destijds grote succes en de vele positieve reacties, is besloten om het nieuwe jaar goed te starten met twee avonden in januari en februari.

Op deze avond leert u wat u kunt doen om uw financiële situatie te optimaliseren en welke stappen u nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg u uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen, hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over hoe u kunt schenken aan uw kinderen, hoe u uw kinderen kunt helpen bij het kopen van een woning en zal er ook nog aandacht worden besteed aan het onderwerp testament.

Komt u ook? Meld u dan snel aan via info@zuiver-advies.nl. U bent van harte welkom van 19.30 tot 21.30 bij Complex Offices, Meidoornkade 22 in Houten (links naast de Expo). De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het minimale aantal deelnemers is 6.

Copyright © 2013 Zuiver Advies | All Rights Reserved.