Hypotheek

Een woning kopen of uw hypotheek aanpassen

Heeft u een woning gekocht of wilt u eens laten bekijken of het interessant is om uw hypotheek te wijzigen? Zit u bijna aan het einde van uw rentevaste periode? Denk u aan extra aflossen, maar weet u niet zeker of dit wel interessant is voor u?

Een hypotheek is maatwerk

Met al dit soort vraagstellingen krijg ik regelmatig te maken. Ik kan u helpen met inzicht in de voor u beste keuze. Deze keuze is afhankelijk van het advies dat eraan vooraf gaat. Eerst breng ik uw wensen en doelstellingen in kaart. Ik kijk niet alleen naar wat u maandelijks gaat betalen, maar laat u ook zien wat u onder aan de streep over houdt aan netto besteedbaar inkomen. Ik kijk niet alleen naar het heden, maar ook wat u te besteden heeft na uw pensionering. Hierdoor bent u veel beter in staat om te beoordelen of de hypotheek passend is.

Nieuwe regels hypotheekverstrekking

Sinds 1 januari is alleen nog de rente aftrekbaar van een hypotheek met een annuïtaire aflossing. Voor diegene die al een hypotheek hebben, gelden andere regels. Graag leg ik u uit aan wat voor regels u moet voldoen en wat dit voor u betekent.

Extra aflossen kan interessant zijn

Veel mensen hebben nog een hypotheek met een groot aflossingsvrij de