Hoe werk ik

Uw doel is mijn doel

Ik heb maar één doel en dat is om u inzicht en overzicht te geven in uw financiële situatie. In tegenstelling tot de meeste andere tussenpersonen en banken werk ik niet productgericht. Ook al is er sinds 1 januari 2013 een provisieverbod, de meeste aanbieders denken van oudsher in eerste instantie nog steeds aan het product en werken vervolgens in het adviesrapport hier naar toe. Ik analyseer eerst uw situatie en adviseer u over uw mogelijkheden. Een advies hoeft niet altijd te leiden tot een product. Mocht dit wel zo zijn, dan zoek ik de beste passende producten erbij. Ik bemiddel niet in deze producten, maar bekijk wel waar u deze het best vandaan kunt halen. Hierdoor blijf ik objectief en kritisch.

Duidelijkheid

Ik ben duidelijk en transparant. Ik geef u inzicht in de stappen van het adviesproces en vertel u van te voren wat het u gaat kosten. Ik werk op basis van een uurtari